Ieder jaar hebben meer mensen te maken met burn-out klachten die het gevolg zijn van stress. Deze stijging heeft veel negatieve impact op het persoonlijke en professionele leven van medewerkers en hun directe omgeving en zorgt voor hoge kosten voor werkgevers en de samenleving.

Ook bij WOMEN Inc. hebben we de afgelopen jaren meerdere malen te maken gehad met de gevolgen van teveel en ongezonde stress. Bij onze organisatie werken mensen met enorme inzet aan het realiseren van onze missie. Als werkgever hebben wij de verantwoordelijkheid om hen hierbij zo goed mogelijk te faciliteren. Dat blijkt in de praktijk best lastig te zijn, kost veel tijd en vraagt om oprechte aandacht en maatwerk. Als organisatie zijn we ons zeer bewust van de noodzaak om verzuim door stress te voorkomen omdat we daarmee veel leed maar ook veel kosten besparen.

Met dit magazine willen we organisaties helpen grip te krijgen op stress en daarmee hun werknemers te beschermen. We presenteren nieuwe cijfers en inzichten uit een grootschalig onderzoek naar stressgerelateerd verzuim bij vrouwen. We delen stappen die essentieel zijn bij de aanpak van verzuim door stress en vertellen je over hoe voorlopers hun aanpak in de praktijk brengen.

Veel leesplezier!

Emma Lok

Directeur Communicatie en Strategie WOMEN Inc.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan