Online magazines

WOMEN Inc.

Bekijk magazine

all magazines

19-04-2022

Zo werkt het - De werkweek op maat

Wat is het belang van vrijere keuze in werk- en zorgtijden voor zowel vrouwen als mannen? Wat levert het jou als werkgever op? En hoe zorgen we voor meer ruimte om de werkweek op maat in te delen? Je leest het in dit magazine.

04-10-2021

Zo werkt het - Doorstroom en representatie

Met aandacht voor doorstroom en representatie bestendig je diversiteit en inclusie in je organisatie. Maar hoe stimuleer je doorstroom? Lees er meer over in dit magazine.

11-06-2021

Zo werkt het - Ouders in dienst

Een inclusieve werkgever houdt rekening met elke belangrijke levensfase en maakt pril ouderschap bespreekbaar. Lees meer over verlofregelingen en leer van andere werkgevers.

26-03-2021

Zo werkt het - Inclusieve werving en selectie

Een openstaande vacature kan een kans zijn voor een organisatie om een nieuw perspectief binnen te halen. Maar hoe benut je die kans? Lees in dit magazine tips, cases en adviezen.

13-08-2020

Zo werkt het - Verzuim door stress

Burn-outklachten door stress zorgen onder andere voor hoge kosten voor werkgevers en de samenleving. Met dit magazine willen we organisaties helpen grip te krijgen op stress.

20-05-2020

Zo werkt het - WIEG Uitgebreid partnerverlof

Werkgevers hebben baat bij een gelijke werk-zorgverdeling tussen mannen en vrouwen. De Wet Invoering Extra Geboorteverlof kan daaraan bijdragen. Lees er meer over in dit magazine.

09-10-2019

Zo werkt het - Een eerlijk loonbeleid

Vrouwen verdienen gemiddeld 14% minder dan mannen. Werkgevers spelen een essentiƫle rol bij het dichten van de loonkloof. In dit magazine lees je meer over een eerlijk loonbeleid.